Adrian Paunescu a trecut cu bine noaptea, iar starea este stationara, pacientul fiind in continuare conectat la aparate pentru sustinerea functiilor cardiace si respiratorii, a declarat astazi Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca.

Medicul a adaugat ca poetul primeste transfuzii de sange.

Poetul este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice. Starea acestuia s-a agravat in noaptea de marti spre miercuri, poetul fiind resuscitat, dupa ce inima i s-a oprit
, relateaza MEDIAFAX.

In cursul zilei de ieri, inima lui Adrian Paunescu a repornit, fiind sustinuta si de aparate, prin care este drenat sangele. Starea pacientului era insa in continuare grava, a declarat, miercuri Serban Bradistenau. Medicul a explicat ca inima a inceput sa bata, in urma manevrelor de resuscitare.

Scrisoare catre Adrian Paunescu de la fiica sa: "Te rog sa vrei sa fii din nou puternic. Am nevoie de tine. Nu am facut destule impreuna. Asa ca, tata, ridica-ti ochii tristi si ia-o de la capat!", scrie Ana Maria, fiica cea mica a poetului, intr-o scrisoare publicata de Jurnalul National.

Adrian Paunescu, in stare critica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.