Sute de potestatari s-au imbrancit cu jandarmii in fata Ministerului Agriculturii, in timp ce alti manifestanti au aruncat cu oua in Ministerul Muncii.

Aproximativ 600 de sindicalisti de la Agrostar care au protestat in fata ministerului au incercat sa forteze cordoanele de jandarmi si sa rupa cordonul format de jandarmii care ii insotesc, refuzand sa intre pe culoarul delimitat de acestia. Astfel, timp de cateva minute, intre protestari si fortele de ordine a avut loc o scurta altercatie.

Jandarmii incolonati in spatele protestatarilor au format doua randuri pentru a opune rezistenta, potrivit MEDIAFAX.

Unul dintre protestari reclama faptul ca jandarmii l-au bruscat si au tras de el, i-au rupt camasa si l-au zgariat pe burta. Acesta spune ca a muncit o viata si acum a ramas fara nimic. Camasa sfasiata este fluturata de protestatari pentru a dovedi agresivitatea cu care sindicalistii au fost tratati de jandarmi.

La randul sau, liderul BNS a declarat ca regreta incidentul, anuntand ca vor ramane doar cinci minute in zona, pana se intorc cei care au plecat sa depuna o petitie la Ministerul Agriculturii, dupa carei se vor intoarce in Piata Revolutiei.

  • Protestarii au aruncat cu oua spre sediul Ministerului Muncii

Intre timp, protestarii care au marsaluit in centrul Capitalei au aruncat cu oua spre sediul Ministerului Muncii, in semn de protest fata de masurile de austeritate
, acestia reusind sa-i murdareasca pe jurnalistii aflati la fata locului.


La fata locului au fost si trupe speciale de interventie si echipaje de politie, numarul fortelor de ordine fiind mai mare decat cel al jandarmilor si politistilor mobilizati pe traseul de mars
.

[FOTO/VIDEO]: Romania in Greva: "Jos Basescu!", "Hotii!"

Protestul BNS schimba traseele RATB


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.