Afla ce trasee RATB vor fi modificate astazi in Bucuresti!
RATB a anuntat ca liniile autobuzelor 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368, 381 si 783 vor avea traseele modificate, marti, ca urmare a mitingului organizat de Blocul National Sindical, traficul rutier in zona centrala fiind restrictionat intre pietele Arcul de Triumf si George Enescu, scrie MEDIAFAX.

RATB informeaza, luni, ca traficul rutier in zona centrala va fi restrictionat intre Piata Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei, Calea Victoriei si Piata George Enescu, din cauza mitingului organizat de Blocul National Sindical.

Incepand cu ora 13.30, traficul va fi oprit progresiv, marti, pe strazile Dem I. Dobrescu, George Enescu, Franklin si Episcopiei pana la defluirea tuturor participantilor din Piata George Enescu.

Potrivit sursei citate, incepand cu ora 14.30, pe banda intai de circulatie traficul va fi restrictionat de la Piata George Enescu pana la Ministerul Agriculturii. Din aceasta cauza, autobuzele liniilor RATB din zona centrala vor avea traseele modificate. Astfel, linia 783 va circula de la Piata Arcul de Triumf, apoi pe B-dul Constantin Prezen, Calea Dorobantilor, B-dul Dacia, Piata Romana apoi Piata Unirii.

Autobuzele liniei 381 vor circula numai intre Piata Resita si Piata Romana.

Autobuzele liniei 300 vor circula intre statia Clabucet si Piata Victoriei pe traseul de baza apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin strada Buzesti, Calea Grivitei, B-dul Dacia si Piata Romana.

Autobuzele liniilor 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 vor circula pe traseele de baza pana la intersectia strazilor Stirbei Voda cu Luterana apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri prin strada Luterana, B-dul Dacia, Piata Romana, b-dul Gheorghe Magheru, Piata Universitatii cu intoarcere pe bulevardele Regina Elisabeta, Mihail Kogalniceanu si Eroilor apoi vor respecta traseele actuale.

BNS organizeaza, marti, un miting si un mars de protest in Bucuresti la care sunt asteptati minim 10.000 de sindicalisti care provin din toate ramurile economice: constructii de masini, transport rutier, feroviar, portuar, aeronautic si naval, din sectorul constructiilor si materialelor de constructii, posta si telecomunicatii, sectorul tipografic, ramura electronica, electrotehnica, automatizari si industria de aparare, institutii de cultura, reprezentanti din domeniul producerii si distributiei energiei electrice, din industria textila, agricultura, banci, minerit si geologie, sport, sanatate, administratie publica si din sectorul gospodariei comunale.

Citeste si:
Peste 10.000 de angajați din domeniul sănătății protestează în...
Peste 10.000 de angajați din...

Autocarele si autoturismele ce vor transporta participantii la protest vor intra in Bucuresti in intervalul 9.30 - 10.30 din patru zone, respectiv complexul Kikka pentru cei care sosesc pe autostrada A1, rond Theodor Pallady pentru cei care vin pe Autostrada A2, Fantana Miorita pentru cei care intra in Bucuresti pe DN1 si Parcul Plumbuita pentru cei care vin pe Soseaua Urziceni.

Coloanele de manifestanti se vor strange in Piata Victoriei, urmand ca mitingul sa inceapa la ora 12.00. Mitingul va fi urmat de un mars pe traseul Piata Victoriei - Ministerul Economiei - Ministerul Muncii - Ministerul Administratiei si Internelor - Ministerul Sanatatii - Ministerul Agriculturii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.