Social 3 August 2009 18:04
Barbatul de 65 de ani, omorat si transat in caminul studentesc din Timisoara, a fost ucis de 50 de lovituri de cutit, aplicate, din probele stranse pana acum, de catre tanarul de 20 de ani, relateaza NewsIn.
Primele probe ale anchetatorilor precizeaza ca Sergiu Raul Florea este cel vinovat de crima si risca sa fie acuzat de omor deosebit de grav, in timp ce iubita lui, Carmen Bejan, studenta la Medicina, risca sa fie acuzata de complicitate la crima. [Cadavrul transat al unui barbat, descoperit de politie in portbagajul unei masini din Timisoara]

[Cazul barbatului transat din Timisoara: Tanara suspectata s-a predat politiei]

[Cazul barbatului transat din Timisoara: Unul dintre tinerii suspectati a fost prins]

"Pe fondul unor neintelegeri intervenite intre victima si inculpat, cu privire la suma de bani pe care victima urma sa i-o plateasca inculpatei pentru prestatiile sexuale ale acesteia, inculpatul i-a aplicat barbatului mai multe lovituri de cutit in zona toracelui. Din raportul medico-legal preliminar rezulta ca sunt aproximativ 50 de plagi lovite si injunghiate la nivelul toracelui si al inimii", a declarat Mihaela Pop, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Anchetatorii sustin ca tinerii au versiuni diferite despre crima. Carmen Bejan, tanara de 20 de ani, si Sergiu Raul Florea, tot de 20 de ani, dau vina unul pe celalalt pentru comiterea crimei. Din ce spun anchetatorii ca au declarat cei audiati, barbatul de 65 de ani ar fi dat un anunt la ziar pentru a intalni o domnisoara, iar tanarul Raul Florea este cel care i-a recomandat-o victimei pe prietena lui, Carmen Bejan.

Vineri, Trifu Schrotu a mers in camera de camin a fetei, insa, dupa ce au intretinut relatii sexuale, barbatul a refuzat sa o plateasca pe fata. De aici, declaratiile fiecaruia il incrimineaza pe celalalt. In timp ce Raul Florea sustine ca iubita lui, furioasa, l-ar fi injunghiat pe batran si mai apoi, speriata, i-a cerut ajutorul prietenului ei ca sa scape de cadavru, fata sustine ca prietenul ei s-ar fi infuriat cand i-a vazut in camera de camin, pe fata impreuna cu batranul, ar fi insfacat un cutit si l-ar fi injunghiat pe batran in piept. Fata spune ca a carat in masina punga in care se aflau picioarele victimei. Ambii au recunoscut insa ca fiecare i-a taiat cate un picior barbatului omorat.

Autopsia a scos la iveala ca moartea batranului a fost provocata de loviturile de cutit. Dupa ce l-au ucis, anchetatorii cred ca i-au legat mainile si i-au pus calusul in gura, pentru ca nu erau siguri ca acesta murise, mai apoi trecand la transarea picioarelor.

Au decis sa-l transporte intr-un geamantan si cateva pungi la masina victimei, un Mercedes inmatriculat in strainatate, pe care insa nu l-au putut porni asa cum si-ar fi dorit, pentru ca sa mearga in camp, unde vroiau sa-l incendieze. Asa se face ca au abandonat masina si au luat-o in directii diferite.

Carmen Bejan s-a predat duminica dimineata la sectia de politie din Complexul Studentesc si a fost dusa imediat la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis pentru audieri, in timp ce Raul Florea a fost adus in pijamale, de catre anchetatori, direct de la Spitalul Judetean, unde a fost internat dupa ce a incercat sa-si taie venele.

Cei doi vor fi prezentati procurorilor cu propunerea de arestare preventiva - Raul Sergiu Florea pentru omor si Carmen Bejan pentru complicitate la omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.