Social 2 August 2009 11:25
Carmen Bejan, studenta Universitatii de Medicina din Timisoara care este suspecta ca l-ar fi ucis pe barbatul de 65 de ani de etnie roma, pe care mai apoi l-a transat si l-a ascuns intr-un geamantan, s-a predat si este audiata de politisti.
Carmen Bejan, studenta Universitatii de Medicina din Timisoara care este suspecta ca l-ar fi ucis pe barbatul de 65 de ani de etnie roma, pe care mai apoi l-a transat si l-a ascuns intr-un geamantan, s-a predat si este audiata de politisti, relateaza NewsIn.

“Fata a fost identificata in Complexul Studentesc din Timisoara. In momentul de fata este la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, pentru stabilirea imprejurarilor si vinovatiei”, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Sergiu Rus. Se pare ca fata le-ar fi spus anchetatorilor ca s-a plimbat de ieri (n.r. sambata, 1 august 2009), de cand a fost descoperita crima, prin parcuri.

Studenta, de 20 de ani este suspecta ca, impreuna cu prietenul ei, l-au ucis si transat pe Trifu Shrott, de 65 de ani, in camera de camin in care stateau, dupa care trupul l-au ascuns intr-un geamantan, iar picioarele intr-o punga neagra, ambele ascunzandu-le intr-un Mercedes negru, parcat in fata caminului Medicinei.

Raul Sergiu Florea a fost gasit sambata de politisti, intr-un apartament din Timisoara, cu venele taiate, a fost transportat la Spitalul Judetean si este intr-o stare stabila. El ar fi spus ca prietena lui l-ar fi ucis pe barbat, dupa ce victima nu i-ar fi achitat o partida de amor.

Crima a fost descoperita sambata dimineata, in jurul orei 04.30, de catre portarul UMF. Primele cercetari au indicat faptul ca ca barbatul ucis, in varsta de 65 de ani, de etnie roma, ar fi venit in camera de camin in care se presupune ca s-a petrecut crima, pentru a intretine relatii sexuale.

Fata este studenta la UMF, venita din Ineu, judetul Arad, iar baiatul cu care a fost vazuta carand bagajul cu trupul barbatului ucis este din zona Hategului. Ambii au ramas in camin peste vara.

Sambata, cei doi tineri, un baiat si o fata, au fost vazuti iesind din camin cu un geamantan voluminos si cu cateva plase, pe care le-au pus in portbagajul unei masini Mercedes, de culoarea neagra, parcat in fata caminului. Portarul a vazut niste urme de sange si a alertat politia. Agentii au gasit in geamantan trupul barbatului, cu un calus in gura, iar picioarele lui erau intr-o plasa. Intr-o alta punga- hainele barbatului. Autoturismul este inmatriculat in Germania.

Masina in care a fost gasit cadavrul a fost transportata la sediul in curtea Inspectoratului de Politie Timis si a fost cercetata de criminalisti, iar trupul barbatului a fost dus la autopsie, unde medicii legisti au prelevat probe ADN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.