Social 2 August 2009 17:34
Tanarul student la Universitatea de Medicina din Timisoara (UMT), suspect, alaturi de colega din camera de camin ca ar fi transa un barbat in varsta de 65 de ani, a fost gasit de politisti intr-un apartament din Timisoara, tanarul fiind acum in spital, dupa ce a incercat sa-si taie venele.
Tanarul, Sergiu Florea, de 20 de ani, student la UMF din Timisoara, a fost gasit de politisti intr-un apartament din Timisoara, in care se ascundea. Politia a descins in locuinta, l-a gasit pe tanar, insa acesta s-a inchis in baie, unde a incercat sa-si taie venele. A fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, relateazal NewsIn.

"Baiatul a ajuns la noi in urgenta la noi panicat. E echilibrat acum, constient, cu multiple plagi taiate, probabil prin autoagresiune", a declarat seful Unitatii de Primire a Urgentelor Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu.

Tanarul le-ar fi spus politistilor ca nu el l-a omorat pe barbat, ci prietena lui, colega din caminul studentesc, cu care a fost vazut in timp ce cara un geamantan si mai multe plase in autoturismul parcat in fata caminului UMF.

Datele de identificare ale celor doi studenti fusesera trimise in toate judetele, pentru ca politistii sa-i poata identifica. Potrivit purtatorului de cuvant al IJP Timis, Sergiu Rus, primele cercetari indica ca barbatul ucis, in varsta de 65 de ani, de etnie roma, ar fi venit in camera de camin in care se presupune ca s-a petrecut crima, pentru a intretine relatii sexuale.

Directorul administrativ al Universitatii de Medicina din Timisoara este marcat de incident si declara ca totul pare desprins dintr-un film prost. "Niciodata nu mi-am putut imagina ca exista asa ceva, pentru ca noi, la Medicina, nu avem probleme deosebite, studentii au preocupari, e o facultate destul de grea, nu avem probleme cu chefuri sau scandaluri. Fata (n.r, suspecta, care locuia pe perioada verii in caminul UMF) nu a creat probleme pana acum in caminul in care locuia. Dimineata m-a sunat un coleg de-al meu, nu a putut intra in camera de camin pentru ca era un cordon de politie. Nu imi vine sa cred, parca e dintr-un film prost", a declarat, sambata, directorul administrativ al UMF Timisoara, Filip Fiat.

Potrivit sursei citate, fata, Carmen Bejan, este studenta la UMF, venita din Ineu, judetul Arad, iar baiatul cu care a fost vazuta carand bagajul cu trupul barbatului ucis este din zona Hategului. „Ambii sunt nascuti in 1989, deci nu pot sa fie decat in anul I sau II. Ea statea in caminul 6 si a solicitat sa ramana peste vara in oras, asa ca am lasat-o in caminul care a ramas deschis in aceasta perioada”, a mai spus Fiat.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Timis, totul a fost descoperit in jurul orei 04.30, cand doi tineri, un baiat si o fata, au fost vazuti iesind din camin cu un geamantan voluminos si cu cateva plase, pe care le-au pus in portbagajul unei masini Mercedes, de culoarea neagra, parcat in fata caminului. Portarul a vazut niste urme de sange si a alertat politia. Agentii au gasit in geamantan trupul barbatului, cu un calus in gura, iar picioarele lui erau intr-o plasa. Intr-o alta punga- hainele barbatului. Autoturismul este inmatriculat in Germania. Politistii spun ca tinerii sunt de negasit, iar telefoanele lor mobile sunt inchise.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.