Varujan Vosganian a primit aviz favorabil pentru preluarea functiei de ministru al Economiei, cu 57 de voturi "pentru", 11 "impotriva" si o abtinere, din partea comisiilor de specialitate reunite din Senat si Camera Deputatilor.

[UPDATE] Toti ministrii Guvernului Ponta II au primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

Sedinta Parlamentului reunit a inceput sub conducerea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Sunt prezenti 402 parlamentari. Pentru a fi investit, Cabinetul condus de Victor Ponta are nevoie de 295 de voturi.

Urmeaza votul de investitura.

Basescu nu participa la votul de investitura a Guvernului Ponta II


[UPDATE] Titus Corlatean, propus pentru functia de ministru al Afacerilor Externe, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Relu Fenechiu
, propus pentru functia de ministru al Transporturilor, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Nicu Banicioiu, propus pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Dan Sova, propus pentru functia de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Mihnea Costoiu, propus pentru functia de ministru delegat pentru Invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Remus Pricopie, propus pentru functia de ministru al Educatiei, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Eugen Nicolaescu, propus pentru functia de ministru al Sanatatii, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE]
Adriana Doina Pana, propusa pentru functia de ministru delegat pentru Dialog Social, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Eugen Teodorovici, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

[UPDATE] Liviu Dragnea, propus pentru functia de ministru al Dezvoltarii regionale si Administratiei publice, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Mariana Campeanu, propusa pentru functia de ministru al Muncii, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Daniel Barbu, propus pentru functia de ministru al Culturii, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Mircea Dusa, propus pentru functia de ministru al Apararii nationale, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Radu Stroe, propusa pentru functia de ministru al Internelor, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE]
Mona Pivniceru, propusa pentru functia de ministru al Justitiei, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Rovana Plumb, propusa pentru functia de ministru al Mediului si schimbarilor climatice, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

Citeste si:
Audierile miniștrilor din Guvernul Ciolacu, în comisiile...
Audierile miniștrilor din...

[UPDATE] Maria Grapini a primit avizul comisiilor parlamentare pentru a prelua conducerea Ministerului pentru IMM, Mediul de afaceri si Turism.

[UPDATE] Constantin Nita, propus pentru functia de ministru delegat pe langa Ministerul Energiei, a primit votul favorabil al comisiilor parlamentare.

[UPDATE] Daniel Chitoiu si Liviu Voinea au primit avizul comisiilor reunite de buget-finante din Camera Deputatiilor si Senat, dar ministrul Finantelor a primit cu noua voturi pentru mai multe decat ministrul delegat pentru buget, respectiv 32 de voturi la 23 de voturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.