Deputatul PDL, Alin Trasculescu, a fost de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Membrii comisiei au dat aviz favorabil pentru ridicarea imunitatii deputatului, cercetat pentru trafic de influenta.

[UPDATE] Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil pentru ridicarea imunitatii deputatului PDL, Alin Trasculescu, cercetat pentru trafic de influenta.

Zece deputati au votat pentru un aviz favorabil si doar un deputat a votat impotriva acestei masuri.

Camera Deputatilor se va reuni in 20 noiembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitarii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu.


Potrivit realitatea.net, atunci cand a ajuns la fata locului, Trasculescu a declarat presei ca este nevinovat.

Conform deputatului Alina Gorghiu, posibilitatea ca membrii Comisiei juridice sa amane pentru alta zi luarea unei decizii este exclusa.

"Fiecare coleg de la noi ar trebui sa citeasca niste hartii pentru a se pronunta. Astazi se va lua sigur decizia. Daca nu va cere nimeni din partea unui avocat sau a sa personal, azi se va da un vot pentru raport care va fi favorabil pentru solicitarea Parchetului si marti vom avea pe ordinea de zi a plenului acest subiect", a declarat Gorghiu, potrivit rtv.net.

Citeste si: Cati bani a primit deputatul PDL acuzat de trafic de influenta?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.