Camera Deputatilor se va reuni in 20 noiembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitarii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu, a anuntat, miercuri, presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

Potrivit MEDIAFAX, Zgonea a precizat, dupa sedinta Biroului Permanent al Camerei, ca s-a decis ca pana sambata la pranz Comisia juridica sa isi exprime punctul de vedere in legatura cu acest caz.

El a anuntat, de asemenea, ca marti, 20 noiembrie, la ora 12.00, va avea loc votul in plen.

Seful Directiei Nationale Anticoruptie a cerut, marti, Ministerului Justitiei sa solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trasculescu, sub acuzatiile de trafic de influenta si fals.

Presedintele Camerei Deputatilor ,Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca a primit adresa de la MJ prin care Parchetul de pe langa ICCJ, precum si DNA - Sectia de combatere a coruptiei, solicita Camerei incuviintarea arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.