Politica 7 Mai 2012 15:16
Toti ministrii din Guvernul Ponta au primit avize favorabile din partea comisiilor reunite ale Camerei Deputatilor si ale Senatului. Votul pentru investitura Guvernului Ponta va avea loc in plen Parlamentului incepand cu ora 16.00.

Ioan Rus, ministrul propus pentru Interne, a fost avizat cu 36 de voturi “pentru”, opt “impotriva” si doua abtineri.

Daniel Constantin, propus pentru Ministerul Agriculturii, a primit 22 de voturi “pentru”, 5 “impotriva” si trei abtineri.

Titus Corlatean, nominalizat pentru portofoliul Justitiei, a fost avizat de parlamentarii din comisii cu 35 de voturi “pentru”, 6 “impotriva” si 2 abtineri.

Ovidiu Silaghi, ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, a primit 34 de voturi “pentru”, sase “impotriva” si doua abtineri, potrivit MEDIAFAX.

Leonard Orban, actualul ministru al Afacerilor Europene, a fost votat de toti cei 18 deputati si senatori prezenti la sedinta.

Mariana Campeanu, propusa pentru portofoliul Ministerului Muncii, a primit avizul din partea comisiilor parlamentare, inregistrand 24 de voturi “pentru” si 7 “impotriva”, scrie dcnews.ro.

Mircea Diaconu, desemnat sa preia portofoliul Culturii si Patrimoniului National a primit 26 de voturi pentru, niciunul impotriva si nicio abtinere.

Rovana Plumb, propunerea pentru Ministerul Mediului, a primit 40 de voturi “pentru”, 8 “impotriva” si 6 abtineri.

Lucian Isar, ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, a primit avizul favorabil al comisiilor parlamentare de specialitate.

Daniel Chitoiu, desemnat sa preia Ministerul Economiei, a primit 38 de voturi “pentru”, patru “impotriva” si doua abtineri.

Mircea Dusa, ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, a primit 24 de voturi “pentru”, 4 “impotriva” si 2 abtineri.

Dan Nica, desemnat sa preia Ministerul Comunicatiilor, a primit votul comisiilor reunite din Parlament cu 21 de voturi “pentru” si unul “impotriva”.

Citeste si:
Audierile miniștrilor din Guvernul Ciolacu, în comisiile...
Audierile miniștrilor din...

Liviu Pop, nominalizat pentru functia de ministru desemnat pentru Dialog Social, a primit aviz favorabil din partea comisiilor.

Eduard Hellvig, propus pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a primit 37 de voturi “pentru”, patru “impotriva” si o abtinere.

Vasile Cepoi, nominalizat pentru portofoliul Sanatatii, a primit 21 de voturi “pentru” din partea comisiilor de sanatate din Camera Deputatilor si Senat.

Corneliu Dobritoiu, propus pentru Ministerul Apararii, a afost avizat favorabil cu 20 de voturi “pentru”, un vot “impotriva” si doua abtineri, scrie gandul.info.

Andrei Marga, nominalizat pentru Afacerile Externe, a primit 28 de voturi “pentru” si sapte “impotriva”.

Florin Georgescu
, ministrul propus al Finantelor Publice si vicepremier in Guvernul Ponta, a primit 28 de voturi “pentru” si sase “impotriva”.

Citeste si:
Titus Corlatean a fost desemnat sa exercite atributiile de presedinte
Titus Corlatean a fost...

Ioan Mang, propus pentru portofoliul Educatiei, a primit 20 de voturi “pentru”, 5 “impotriva” si doua abtineri.

Victor Paul Dobre, propus pentru portofoliul Administratiei, a primit 24 de voturi “pentru”, un vot “impotriva” si o abtinere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.