Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca PNL are discutii cu demisionarii din Pro Romania, mentionand, ca, in acest moment este importanta intarirea sprijinului parlamentar.

Liderul liberalilor a spus despre unii dintre demisionari ca "au fost decisivi in investirea Guvernului".

"Ei sunt mai de dreapta, nu sunt din fostul PSD. Daca va uitati, Sorin Campeanu, sunt din zona social-liberala, Daniel Constantin, deputatul Baneas, Daniel Florea, ei provin din zona centru-dreapta, ei au initiat Pro Romania, dupa care a venit Ponta (Victor Ponta-n.r.) si le-a confiscat partidul. Am deschis discutii cu ei, recunosc, vom avea discutii. Daca ei vin alaturi de noi, isi vor gasi locul in PNL", a spus Orban.

Totodata, el a adaugat ca nu stie daca printre demisionari se afla si fosti membri ai PSD.

"Nu stiu sa fi fost la PSD, vom vedea. Important, acum, e sa intarim sprijinul parlamentar si mai ales sa intarim sprijinul parlamentar cu niste oameni care au plecat din Guvernul PSD aproape imediat dupa alegerile din decembrie 2016", a afirmat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.