Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, considera ca presedintele Traian Basescu nu vorbeste serios atunci cand a anuntat ca isi da demisia in schimbul acceptului privind modificarea Constitutiei de catre USL.

"Presedintele vrea cu orice pret sa-si finalizeze proiectul de modificare a Constitutiei in functie de viziunea domniei sale si a incercat sa fure imaginea manifestarilor USL de sambata, trimitand aceasta scrisoare prin care promitea ca demisioneaza, in masura in care USL-ul se va atasa acestui proiect si-l va sustine", a declarat Norica Nicolai la RFI Romania.

De asemenea, vicepresedintele PNL este “absolut convinsa” ca presedintele nu vorbeste serios in conditiile in care exista Traian Basescu a mai anuntat ca isi da demisia “in cinci minute”, lucru care nu a avut loc.

“Cand esti seful unui stat, ai o comportare consecventa, menita sa-ti aduca respectul publicului. Presedintele facand afirmatii de acest tip si neonorandu-le a reusit sa puna sub semnul indoielii orice demers al domniei sale”, mai spus Nicolai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.