Procurorii DIICOT au instituit sehestru asigurator pe doua apartamente si patru terenuri din Galati ale lui Boldea, pe banii din patru conturi, pe alte imobile instrainate de acesta fratelui si tatalui sau, precum si pe 130.000 euro si 240.000 lei, sume virate de deputat in conturile unor invinuiti.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au dispus instituirea sehestrului asigurator asupra unui numar de sase imobile, respectiv doua apartamente si patru terenuri, din judetul Galati ale lui Mihail Boldea, se arata intr-un comunicat de sambata al DIICOT, citat de MEDIAFAX.

In urma perchezitiei domiciliare care a avut loc vineri, procurorii au descoperit si ridicat mai multe ceasuri din aur si alte bunuri mobile de valoare ale lui Boldea.

Totodata, procurorii DIICOT au dispus indisponibilizarea a trei apartamente din municipiul Galati, apartinand invinuitului George Stefan Boldea, precum si a altor doua imobile, apartament si teren cu constructie, apartinand invinuitului Gheorghe Boldea si a unui apartament proprietatea invinuitei Mihaela Barabanciuc.

Procurorii au mai dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumelor de 130.000 de euro si 240.000 de lei, virate de Mihail Boldea in conturile bancare deschise pe numele a doi invinuiti, precum si asupra sumelor de bani apartinand deputatului, deschise la patru unitati bancare.

Citeste si: Primele declaratii ale lui Boldea: "Nu trebuie sa ma caute, vin eu"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.