Deputatul Mihail Boldea a declarat, pentru gandul.info, ca se afla in Congo, ca avea deja programata plecarea, ca a comunicat in 16 martie procurorului de caz acest lucru si a transmis autoritatilor sa nu il caute, pentru ca saptamana viitoare va veni el in tara.

Un reporter gandul.info a fost apelat, vineri, la ora 17.47, de pe un numar cu prefix de Kenya, de catre deputatul Boldea, care i-a transmis "Sunt eu, suna-ma pe numarul asta", scrie mediafax.ro.

"Nu sunt in Kenya, sunt in Congo. Am venit cu avionul in Kenya si am plecat cu masina in Congo. Am intrat pe internet acum si am vazut declaratiile lui Basescu. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu", a spus Boldea, contactat de jurnalist.

Intrebat daca a fost o decizie buna aceea de a pleca din tara, deputatul a raspuns: "Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT, i-am zis procurorului ca plec si mi-a zis «Pleaca». M-au mai chemat si pe 23 decembrie si pe 24 am plecat la schi", informeaza realitatea.net.

El sustine ca avea programata plecarea, dar nu l-a intrebat nimeni.

"Sunt in Congo. Vin singur in Romania saptamana viitoare. Imi caut bilete. Nu se poate asa ceva. Ce fac familiei mele... Tatalui meu, fratelui meu. Este un circ. In dosar nu exista niciun prejudiciu", a continuat el, adaugand ca imobilul pe care l-a donat tatalui sau era cumparat din 2005.

Intrebat de ce a plecat, in conditiile in care era de asteptat sa se ceara ridicarea imunitatii sale, Mihail boldea a replicat: "Nu, nu stiam. O magarie, facuta de Roberta si de Buda. Trebuiau cinci zile, sa ma cheme si pe mine (la Comisia juridica-n.r.) Este un circ tot dosarul asta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se intampla. Nu se poate asa ceva. Hotararile judecatoresti bune, nu conteaza ca un judecator le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu sa ma caute ei".

Convorbirea s-a incheiat dupa 8 minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.