Mircea Geoana arata in declaratia data in dosarul omului de afaceri Ioan Niculae si a vicepresedintelui CJ Braila, Bunea Stancu, ambii deferiti justitiei pentru coruptie, ca Bunea Stancu si Viorel Hrebenciuc nu se ocupau de atragerea de fonduri pentru campania din 2009.

Procurorii anticoruptie redau partial declaratia lui Mircea Geoana data in dosarul in care omul de afaceri Ioan Niculae, presedintele grupului InterAgro, si vicepresedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu au fost deferiti justitiei pentru fapte de coruptie.

Astfel, Mircea Geoana le-a pus anchetatorilor, la momentul la care a fost audiat ca martor in acest proces, ca nu a avut cunostinta despre activitatile intreprinse de Bunea Stancu si Viorel Hrebenciuc in legatura cu atragerea unor fonduri prin prisma unor sponsorizari, potrivit MEDIAFAX.

"Nu cunosc nimic in sensul celor intrebate si arat ca nu intra in atributiile lor de partid sa se ocupe de atragere si strangere de resurse financiare pentru campania din anul 2009", le-a spus Geaona procurorilor anticoruptie, la acea vreme.

Citeste si: Hrebenciuc si Negoita, incriminati in dosarul lui Ioan Niculae


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.