Presedintele Traian Basescu a facut cumparaturi, sambata seara, intr-un supermarket din Bucuresti, declarand, la plecare ca a incercat sa evite sa cumpere zarzavaturi olandeze, el adaugand: "Cred ca este bine sa nu cumparam zarzavaturi olandeze".

Seful statului a raspuns unor intrebari la plecarea din supermaket, precizand ca a cumparat branza, apa minerala, decoratii pentru pomul de iarna si zarzavaturi, informeaza RTv.

Intrebat cum i se par preturile, Basescu a raspuns: "Au crescut si mai ales la zarzavaturi. Nu mai sunt zarzavaturi romanesti. Trebuie sa recunosc ca am evitat cat am putut zarzavaturile olandeze. Am preferat sa cumpar turcesti si spaniole, daca tot nu sunt romanesti. Si cred ca este bine sa nu cumparam zarzavaturi olandeze", conform MEDIAFAX.


"Ar trebui sa fim putin mai senini si mai siguri pe noi, pentru ca ne place sa ne autoflagelam asa, sa ne vorbim de rau, sa fim complexati. Nu este adevarat! Suntem o natiune mare, a saptea din Uniunea Europeana, performante economice sa stiti ca avem mai bune decat multi altii la care ne uitam ca la Dumnezeu. Deci cred ca ne-ar trebui ceva mai multa incredere in noi. Si o sa iti mai spun ceva: cu cat ne vorbim noi insine de rau mai mult pe la televizor, ambasadele sa stii ca asta preiau ca mesaj, ca nu vin sa vorbeasca cu sute de oameni. Ce aud la televizor, aia transmit acasa", a spus presedintele.

Presedintele a mai spus ca Romania ar fi platit enorm daca nu ar fi intrat in grupul tarilor din UE care au acceptat acordul privind guvernanta si s-ar fi constituit un club al statelor din Zona Euro.

El a precizat, pe de alta parte, ca nu a primit nimic de Mos Nicolae si ca de Craciun isi doreste liniste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.