Nesimtirea eurodeputatului Adrian Severin nu are limite - dupa ce a fost inregistrat, filmat, mituit si multe altele, acesta sustine in continuare ca este nevinovat.

Eurodeputatul Adrian Severin isi reafirma, dupa votul din Comisia juridica din PE prin care s-a avizat ridicarea imunitatii sale, nevinovatia in legatura cu acuzatiile care i se aduc, precizand ca saluta orice hotarare care deschide calea catre o cercetare obiectiva si profesionista a cazului sau. [Severin, huiduit la Bruxelles: "Sa plece, ne face de rusine!"]

"Reafirm completa nevinovatie in privinta acuzatiilor formulate de ziarul britanic Sunday Times, precum si convingerea ca adevarul in legatura cu inscenarea si provocarea puse la cale impotriva mea va iesi la lumina. In acest sens, este necesara o cercetare obiectiva si profesionista. De aceea, salut orice hotarare care deschide calea catre o asemenea cercetare", afirma Severin intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.


El precizeaza ca se va pronunta in detaliu dupa ce va vedea decizia pe care o va lua plenul PE.

"Asupra optiunii Parlamentului European, bazata pe avizul Comisiei pentru Afaceri Juridice a acestuia, ma voi pronunta in detaliu dupa ce Parlamentul European va lua hotararea sa definitiva si oficiala in sedinta de joi, 23 iunie 2011, si dupa analiza atenta a continutului concret al acestei hotarari", sustine Severin.

Comisia juridica a Parlamentului European a votat, in unanimitate, luni, ridicarea imunitatii eurodeputatului roman Adrian Severin.

In perioada lui Severin in PE: Mereu erau probleme cu banii

  • Si Ponta il trimite la ghilotina pe Severin

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca toti europarlamentarii social-democrati vor vota in plenul Parlamentului European pentru ridicarea imunitatii lui Adrian Severin. [Severin a demisionat din PSD]

El a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat cum va vota grupul socialist, dupa raportul comisiei JURI din PE, care recomanda in unanimite ridicarea imunitatii lui Severin.

Citeste si:
USR anunță că a votat în favoarea aderării la Schengen. Botoș: „Ne...
USR anunță că a votat în...

"Aici va fi evidenta diferenta dintre noi si PDL. Noi am luat o anumita decizie in cazul Severin, care nu a fost usoara, pentru ca era vicepresedinte al PSD. In schimb, PDL ii protejeaza in continuare pe Ridzi, pe Pasat, pe Blejnar. Aici se vede diferenta intre ce spune PDL si Boc la televizor si ceea ce faci cu adevarat. Este un moment foarte bun pentru a marca diferenta dintre noi si PDL", a adaugat Ponta.

Macovei: "Severin nu demisioneaza pentru ca nu are rusine"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.