Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Severin i-a anuntat, inainte de sedinta Biroului Executiv al organizatiei, ca demisoneaza din PSD.

"Va rog sa acceptati sa ma retrag in mod oficial din PSD", le-a spus Severin participantilor la sedinta Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.

El a invocat, inainte de a face acest anunt, sesizarea momentului in care se gaseste partidul si organizatia de Bucuresti, careia a spus ca ii datoreaza foarte mult.

"Este cazul, in aceste conditii, sa fac ceea ce pot eu face pentru a va scuti si de un sentiment de vinovatie si de implicarea in dispute care nu isi au rostul", a subliniat Severin.

La inceputul zilei de luni, Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, daca europarlamentarul Adrian Severin nu isi va prezenta demisia, la sedinta conducerii PSD Bucuresti, va fi exclus, neastepandu-se la surprize din acest punct de vedere.

"Cred ca decizia cea mai corecta pentru domnia sa si pentru partid ar fi sa evite acest moment al excluderii, neplacut pentru ambele parti", a adaugat presedintele PSD, citat de MEDIAFAX.

Europarlamentarul Adrian Severin urmeaza sa fie exclus din PSD, luni, sedinta Biroului Executiv al organizatiei Bucuresti fiind programata in aceeasi zi in care acesta implineste 57 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.