Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa se astepte sa fie primit cu huiduieli la Iasi, in actualul context social si economic si al situatiei legate de recalcularea pensiilor militarilor.
"Era de asteptat asa ceva, iar el trebuia sa fie constient ca va fi primit astfel. Ceea ce este surprizator este ca manifesta in ultimul timp o imprudenta care pe mine ma uimeste, adica isi asuma intreaga raspundere pentru masurile nepopulare si, implicit, si riscurile care decurg de aici, mai ales ca era si in contextul deciziilor asupra personalului militar. Asadar, nu cred ca e o surpriza cum a fost primit la Iasi si el trebuia sa se astepte la asa ceva", a declarat fostul presedinte, transmite MEDIAFAX.

Iliescu a evitat sa comenteze manifestarea huiduielilor si pe timpul imnului national si a ceremonialului specific Zilei Unirii Principatelor, mentionand ca nu a urmarit activitatile de la Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.