Fostul ministru al Tineretului si Sportului se cearta cu reporterii CanCan care au inceput sa-i atace fiul.

Revista mondena l-a atacat pe fiul fostului ministru pe care l-au acuzat de profanare, dupa ce reporterii au descoperit o poza pe facebook in care Andrei Placinta urina pe o cruce. Printre pozele fiului Sorinei Placinta se mai afla si una in care acesta se saruta cu un alt baiat, ceea ce nu a facut decat sa dea apa la moara reporterilor mondeni. Acestia sustin, de asemenea, ca Andrei Placinta ar fi aderat si la biserica Ateista din Romania in 2008. Dupa publicarea materialului, fiul fostului ministru si-a sters contul de Facebook.

Placinta ataca

Suparata foc pe atacurile aduse la adresa fiului sau, Sorina Placinta le raspunde dur reporterilor dornici de senzational.

Pot intelege foamea de senzational care domina spatiul public. Este alimentata de cei care isi vad puse in pericol afacerile oneroase, de cei pe care ii asteapta aflarea adevarului despre faptele lor, despre minciunile lor, despre hotia practicata de-a lungul a anilor de complicitate cu altii ca ei. Si atunci, prin intermediul celor pe care inca ii pot plati, lovesc prin ricoseu pentru inca o portie zdravana de circ, de confuzie, de murdarie. Nu voi asista impasibila la incercarea lor de a lovi in mine si in partidul din care fac parte, prin atacul furibund lansat la persoana fiului meu”, transmite fostul ministru prin intermediul unui comunicat de presa.

Referitor la faptele fiului sau aceasta declara ca pentru „ce a facut” si-a primit pedeapsa si ca nu intelege de ce presa se leaga abia acum de niste poze facute in urma cu un an sau mai mult. Sorin Placinta mai sustine ca fiul sau nu este ca odraslele altor politicieni care conduc masini de lux si se destrabaleaza prin cluburi si de aceea ar trebui lasat in pace. „Andrei Placinta nu este beizadeaua pe care incearca sa o prezinte oameni care nu-l cunosc, Andrei Placinta nu conduce masini de lux, nu agata fete celebre in cluburi si nu risipeste mii de euro intr-o singura seara. Andrei Placinta e un tanar ca toti tinerii care se razvratesc prosteste cateodata, iar de cele mai multe ori discuta cu prietenii lui cartile pe care le citeste, muzica pe care o asculta si problemele pe care le au”, declara Placinta.

Aceasta incheie cu un mesaj pentru cei care o ataca: „Nu cred insa ca despre asta vor sa discutam cei care arunca cu noroi in fiul meu ca sa ma murdareasca pe mine. De aceea, pentru ei am un singur mesaj: nu veti reusi sa deturnati atentia de la gunoiul din propria ograda, pe care incercati sa-l aruncati in casele celorlalti romani. Numele meu este Sorina Placinta, sunt femeie si mama, sunt senator PD-L de Vrancea si nu mi-e rusine nici de faptele mele, nici de fiul meu. Voua insa ar trebui sa va fie rusine!

Citeste si:
ICCJ a ramas in pronuntare in dosarul fiului Sorinei Placinta
ICCJ a ramas in pronuntare in...

Cititi si: Nastase isi trimite fiul "nazist" la recuperare

Fiul ministrului tineretului, reverend cu inclinatii homosexuale al Primei Biserici Ateiste


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.