Politica 7 Iulie 2009 14:22
Paraciosul din PSD, Miron Mitrea, suparat pe noul sau dosar de la DNA in care este cercetat in cazul Necolaiciuc, face noi dezvaluiri vis-a-vis de grupul de interese condus de Viorel Hrebenciuc, care manipuleaza dosarele din PSD si al carui scop este sa controleze politica in Romania si sa faca bani.
Mitrea povesteste, intr-un nou mesaj scris pe blogul personal, despre grupul Hrebenciuc a carui intentie este sa distruga PSD-ul. Acesta sustine ca toate dosarele din interiorul partidului sunt “opera” deputatului social-democrat, care isi foloseste influenta sa politica pentru a pune mana pe putere.

Fostul ministru al transporturilor face publica si o lista a “obstacolelor” din calea lui Viorel Hrebenciuc si a dosarelor manipulate de grupul sau de interese:
  • Adrian Nastase – “fie ca ii place sa creada sau nu, este si el victima a grupului Hrebenciuc. Cateva din dosarele sale sunt opera procurorilor controlati de acest grup”, declara Mitrea, care sustine ca “cercetarile” la adresa lui Nastase au pornit din momentul in care acesta a “indraznit” sa aspire la functia suprema in stat, in 2004. Senatorul PSD considera ca si “amanarea” pana in toamna a “cazului Nastase” este tot o strategie a lui Viorel Hrebenciuc care il va prezenta pe fostul premier drept motivul pentru care Romania nu va primi bani de la UE.
  • Ion Ilescu – Mitrea sustine ca fostul sef de stat a fost indepartat din politica tot de “grupul de interese” deoarece era cel mai puternic opozant al acestuia. “Pe Ion Iliescu, omul care le tinea influenta departe de varful partidului, l-au marginalizat, ba chiar imi amintesc ca, la un moment dat, au pus problema excluderii lui din partid”, sustine senatorul PSD. Acesta declara ca acelasi lucru s-a intamplat si cu “apropiatii lui Iliescu”, dintre care au mai ramas doar Marian Saniuta si Vasile Ion care acum sunt primii pe lista neagra a lui Hrebenciuc.
  • Printre cei a caror imagine politica a fost distrusa de deputatul PSD, Mitrea ii aminteste pe Madalin Voicu, Eugen Nicolicea, Marian Oprisan, Florin Iordache si Radu Mazare care “au fost luati in colimator si vanduti presei ca baieti rai, cu probleme”.
  • Mircea Geoana – printre cei mai importanti membrii PSD de la ora actuala “vanduti de Hrebenciuc” il regasim in lista lui Miron Mitrea si pe candidatul le presedintie al partidului. Despre Geoana insa, Mitrea refuza sa dea prea multe detalii deoarece “nu doreste sa ii scada sansele la prezidentialele din acest an”, dar senatorul se declara dezamabit ca si liderul PSD “a ajuns captivul grupului Hrebenciuc”.
In ceea ce priveste “membrii grupului de interese”, Mitrea continua sa ne amageasca cu dezvaluirea identitatii acestora, insa nu da niciun nume. Senatorul declara insa ca nu se va lasa prada atacurilor si ca se pregateste sa faca fata si viitoarelor dosare pe care Hrebenciuc i le va arunca in spate.

DNA verifica daca Mitrea a beneficiat de 'foloase necuvenite' de la Burci si Walter


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.