Theodor Stolojan a anuntat liderii democrat-liberali ca se retrage din postura de premier desemnat, fiind nemultumit de alianta cu social-democratii, pe care a considerat ca nu o poate gestiona la modul credibil, declara surse PDL.

Liderii democrat-liberali au aflat de la Emil Boc ca Theodor Stolojan se retrage din postul de premier desemnat, apoi au ascultat pe scurt o explicatie din care reiesea ca Stolojan a sustinut ca nu poate gestiona o alianta cu social-democratii. Nu au fost mai multe explicatii, ci mai degraba comentarii si stupoare. Stolojan a considerat ca nu poate duce o astfel de coalitie si si-a aratat nesiguranta ca ar putea negocia si media orice deviere de la intelegerile din protocolul PDL, PSD, ar mai fi spus Emil Boc la o scurta reuniune a conducerii PDL.

Potrivit NewsIn, cei de la PDL sustin, de asemenea, ca ar fi remarcat in atitudinea lui Theodor Stolojan o schimbare inca de vineri, cand se intorsese de la Bruxelles, o raceala din partea acestuia. Democrat-liberalii mai spun ca liderul PDL Emil Boc a fost informat, la randul sau, de presedintele Traian Basescu despre depunerea mandatului de catre Theodor Stolojan, seful statului fiind cel care l-ar fi informat si pe liderul social-democrat, Mircea Geoana.

Mitrea: Boc nu e economist, asta schimba modul de abordare a crizei de catre Guvern

PSD: 'L-am vrut pe Stolojan, acuma noi nu mai vrem pe altul'

Tariceanu: Sper ca Boc va fi o nominalizare 'mai fericita' decat Stolojan

Marko: Renuntarea lui Stolojan este un semn rau pentru coalitie

Basescu: 'Nu am un echivalent al lui Theodor Stolojan in PD-L'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.