The Ark iti propune o noua experienta: Teatrul de la miezul noptii, pe 30 noiembrie, cand esti invitat sa afli daca Dragostea dureaza 3 ani, la The Ark Underground, incepand cu ora 22.00, in regia lui Chris Simion.
Dupa romanul “Dragostea dureaza 3 ani” scris de Frederic Beigbeder, piesa de teatru cu acelasi nume a avut debutul in aprilie 2006 si a ridicat aceeasi intrebare ani la rand pentru nenumarate sali pline.

The Ark Underground, un loc neconventional, o ora mai putin obisnuita (22.00) si o piesa de teatru de exceptie sunt garantia unei seri memorabile la sfarsit de noiembrie.

Regizorul spectacolului, Chris Simion este absolventa U.N.A.T.C (teatrologie, regie de teatru) si impreuna cu scriitorul francez Pascal Bruckner a infiintat in urma cu 11 ani Compania de Teatru D’AYA. Printre spectacolele regizate de ea amintim cunoscutele “Hell”, “Si caii se impusca, nu-i asa?” sau “Te iubesc! Te iubesc?”.

Despre “Dragostea dureaza trei ani”, aceasta spune ca „este un spectacol pe care poti sa il revezi de sute de ori si de care nu o sa te plictisesti niciodata, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nici nu e un spectacol, e viata fiecaruia”.

Frederic Beigbeder, a fost incantat de punerea in scena a romanului, dificila de altfel, si a felicitat atat regizorul cat si actorii pentru reprezentatia de exceptie.

Pe 30 noiembrie vino sa te hotarasti daca “dragostea dureaza 3 ani” la The Ark Underground, de la ora 22.00 la Teatrul de la miezul noptii. Acum intr-o noua distributie: Cristi Iacob (sotul parasit), Ilinca Goia (sotia inselata), Gabriela Iacob (amanta) si Vitalie Bichir (prietenul tuturor).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.