Trupele romanesti incluse in programul Ciuc Summer Fest ofera fanilor ocazia sa mearga in gasca la cel mai cool festival al verii, prin intermediul unui concurs desfasurat pe platforma online Facebook.

Trupele autohtone de la Ciuc Summer Fest ofera fanilor sansa de a veni gratis cu gasca la festival si chiar sa castige backstage pass-uri, printr-un concurs ce se desfasoara on-line in reteaua sociala Facebook.

Fanii care au cont de Facebook trebuie doar sa isi aleaga trupa preferata si sa faca public faptul ca vor sa mearga la festival sa isi vada favoritii, descarcand posterul cu numele respectivei trupe, disponibil pe site-ul sau contul de Facebook al artistilor. Fanii vor posta apoi afisul ca fotografie de profil pe contul propriu, link-ul urmand a fi trimis catre adresa de e-mail contact@summer-fest.ro.

Desi initial concursul urma sa se desfasoare pana pe data de 5 iulie, sutele de mailuri primite deja la doar cateva zile de la start au prelungit perioada de concurs pana pe 11 iulie. Pentru fiecare trupa de pe afisul Ciuc Summer Fest va exista un castigator care va primi invitatii la festival pentru el si inca trei prieteni, o lada de bere precum si un backstage pass, pentru o intalnire in culise cu membrii trupei preferate.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti, biletele ramase disponibile, respectiv Gazon B si VIP in primele doua zile, si Gazon A si B in ultima zi - putand fi achizitionate in continuare de pe site-ul www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 90 de lei pentru Gazon B, 160 de lei in Gazon A si 220 de lei cele VIP.

In zilele de Ciuc Summer Fest, ultimele bilete disponibile vor putea fi achizitionate si de la casele de bilete de la intrarea in complexul Zone Arena, la preturile de 110, 180 respectiv 240 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.