Suparata foc de glumele considerate deplasate ale partenerului ei de viata, Veronia Lario i-a cerut fostului premier Silvio Berlusconi sa-si ceara scuze public.
Solicitarea a fost formulata in paginile cotidianul "La Republica", sub forma unei scrisori. in varsta de 50 de ani, Veronica, fosta actrita, este a doua sotie a magnatului italian. Au trei copii. Cunocut pentru "derapajele" sale verbale, Berlusconi nu rezista in fata frumusetii. Asa scriu ziarele. "Vrajit" de farmecul deputatului Mara Carfagna, din partea partidului sau, Forza Italia, fostul premier i-a declarat: "Cu dumneavoastra as merge oriunde, chiar pe o insula pustie". "Daca nu as fi insurat, v-as cere imediat de nevasta", a pus gaz pe foc Berlusconi. A fost picatura fatala. Respectata pentru discretia ei, Veronica Lario a rabufnit, de aceasta data. "Sotului meu si omului politic ii cer scuze public, pentru ca nu le-am primit in particular", scrie sotia dezamagita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.