Starea de sanatate a lui Hosni Mubarak se inrautateste pe zi ce trece, agravandu-se considerabil din momentul in care a aflat pe 2 iunie ca este condamnat pe viata.

"Hosni Mubarak este in coma profunda. Fiii lui, Gamal si Alaa, au cerut sa poata sta cu tatal lor si cererea a fost acceptata", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului egiptean de Interne.

Starea de sanatate a fostului presedinte egiptean este extrem de grava. Sotia si nurorile sale au primit o aprobare speciala pentru a il putea vizita in inchisoarea in care isi ispaseste sentinta pe viata.

Pedeapsa capitala pentru Mubarak?

In ultimele zile, Mubarak nu mai putea respira pe cont propriu, avea ritmul cardiac neregulat si era capabil sa consume doar lichide si iaurturi.

Doua infarcturi in cursul zilei de luni

"Inima lui Mubarak s-a oprit de doua ori. Medicii au fost nevoiti sa il resusciteze. Uneori este inconstient, alteori este constient; refuza sa manance"
, adauga o sursa de la penitenciarul unde fostul presedinte este detinut, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.