Dominique Strauss-Kahn a depus plangere pentru declaratii false, defaimare si procedura abuziva impotriva cameristei Nafissatou Diallo.

Potrivit cotidianului, el ii cere acesteia un milion de dolari, acuzand-o ca "a dat fortelor de ordine declaratii false, in cunostinta de cauza si in mod intentionat", aducand astfel atingere reputatiei sale in intreaga lume si facandu-l sa piarda "alte oportunitati profesionale".

In documentele trimise justitiei, citate de cotidianul newyorkez, Dominique Strauss-Kahn aminteste ca era, la momentul faptelor, "considerat de catre unii drept viitorul presedinte francez", potrivit MEDIAFAX.

DSK nu putea diferentia prostituatele de restul femeilor

Recunoscand ca a intretinut un raport sexual "consmitit"cu Nafissatou Diallo, el o acuza ca, ulterior, aceasta a "pretins ca a fost agresata sexual". Dominique Strauss-Kahn aminteste, in continuare, ca a fost arestat, iar ulterior "supus unei perchezitii degradante si umilitoare; fotografiat complet dezbracat; nevoit sa furnizeze probe (biologice) pentru ancheta", mai scrie New York Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.