Avocatul fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn sustine ca acesta nu stia ca femeile cu care se intalnea erau dame de companie.

Conform avocatului, Strauss-Kahn nu putea distinge damele de companie de alte femei la petreceri, pentru ca erau toate dezbracate, informeaza ziarul The Sun, in editia online.

Fostul director al FMI, in varsta de 62 de ani, a facut aceste declaratii dupa ce, conform unor stenograme telefonice, el ar fi angajat zece dame de companie care au primit circa 1.500 de euro pentru participarea la o petrecere.

"Nu avea cum sa stie ca erau prostituate. La aceste petreceri, femeile nu erau imbracate. Nu putea face distinctia intre prostituate si alte femei", a explicat avocatul lui, informeaza MEDIAFAX.

Cele zece femei franceze si belgiene pe care Strauss-Kahn le-a contactat sustin ca au facut sex platit cu acesta in timp ce detinea functia de sef al FMI, pana la arestarea in luna mai cand a fost acuzat de agresiune sexuala asupra unei menajere a hotelului Sofitel din New York, scrie HotNews.

Hotelul de lux din Lille este implicat in scandal, ancheta politiei incluzandu-l in dosarul Carlton. Locul a devenit celebru printr-o retea de prostitutie care isi desfasoara activitatea acolo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.