Presedintele Traian Basescu a promulgat legea pentru ratificarea Acordului de stabilizare si de asociere intre UE si Serbia.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale seful statului a semnat "decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului de stabilizare si de asociere intre Comunitatile Europene si statele membre ale acestora, pe de o parte, si Republica Serbia, pe de alta parte, semnat la Luxemburg la 29 aprilie 2008".

Protocolul dintre Romania si Serbia a fost semnat

Proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de stabilizare si de asociere al Serbiei fusese votat pe 2 aprilie de Senat, Camera decizionala.

Este oficial: Serbia, candidat la UE

Protocolul privind minoritatile intre Romania si Serbia a fost semnat pe 1 martie la Bruxelles, in acesta fiind precizata expres asumarea de catre Belgrad a conexiunii dintre aderarea la UE si criteriile politice de aderare de la Copenhaga, care includ si protectia minoritatilor nationale, a informat MAE roman, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.