Senatorul republican John McCain sustine ca pentru a inlatura regimul Al-Assab de la putere este nevoie de o interventie armata a SUA impotriva Sirei.

Republicanul John McCain a prezentat in cadrul Senatului o declaratie prin care spune ca Statele Unite ale Americii trebuie sa securizeze caderea presedintelui Bashar Al-Assad, devenind astfel primul politician american care cere public o interventie militara in Siria.

"Este necesara acordarea de asistenta militara armatei siriene si altor grupuri din opozitie, dar la aceasta ora tarzie, acest lucru nu este suficient pentru a opri macelul si pentru a salva vieti nevinovate. Singura modalitate realista de a face acest lucru este cu ajutorul unui puteri aeriene straine", considera senatorul republican.

Senatoru este de parere ca apararea inamica trebuie suprimata pentru a crea „zone sigure” in care fortele opozitiei sa poata organiza activitati militare impotriva presedintelui sirian, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.