Manifestatile violente impotriva SUA la Kabul s-au soldat cu victime si pagube.

Cel putin o persoana a murit si alte 21 au fost ranite la Kabul, in cursul a doua mitinguri impotriva Statelor Unite, organizate dupa ce militari americani au ars marti exemplare ale Coranului, la o baza militara.

Anterior, un oficial din Ministerul Sanatatii afirma sa unsprezece manifestanti au fost raniti prin impuscare. "Toti sufereau de rani prin impuscare si au fost raniti in timpul manifestatiei", iar "doi sunt in stare critica", a declarat oficialul citat, sub acoperirea anonimatului, scrie MEDIAFAX.

Politia afgana, care a precizat ca mai multe masini au fost incendiate si magazine distruse, a negat ca ar fi deschis focul asupra manifestantilor.

Mii de afgani, inarmati cu cocteiluri Molotov si aruncand cu pietre, au manifestat violent in fata celei mai mari baze militare americane din Afganistan, la 60 de kilometri nord de Kabul, acuzand trupele straine ca au ars exemplare de Coran.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.