Medicii straini care au examinat-o pe Timosenko au ajuns la concluzii similare cu cele care au fost date oficial de colegii ucrainieni.

Medicii occidentali care au examinat-o in inchisoare in aceasta saptamana pe opozanta Iulia Timosenko nu au descoperit nimic grav si au ajuns la concluzii ce coincid cu cele ale colegilor lor ucraineni, a afirmat vineri procurorul general din Ucraina.

Opozanta, care sufera de dureri de spate, "nu are nevoie de spitalizare, cu atat mai putin de o interventie chirurgicala". Acestea sunt, prin urmare, concluziile la care au ajuns specialistii straini care au examinat-o pe Timosenko", a declarat procurorul Viktor Psonka, potrivit MEDIAFAX.

Concluziile occidentalilor - trei canadieni si doi germani - "coincid practic" cu cele ale medicilor ucraineni dar raman confidentiale, a continuat el.

Un avocat al opozantei, Serghei Vlasenko, a afirmat, la randul sau,ca medicii straini au "constatat starea grava" in care se afla aceasta, potrivit serviciului sau de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.