Afla alaturi de cine se afla comandantul vasului de croaziera cand s-a produs teribilul accident.

O tanara de origine moldoveana era alaturi de capitanul vasului de croaziera Costa Concordia in momentul naufragiului in apropierea insulei italiene Giglio, scrie Corriere della Sera, insa tanara nu figura pe lista pasagerilor sau membrilor echipajului.

Potrivit Corriere della Sera, tanara moldoveanca in varsta de 25 de ani se numeste Domnica, iar anchetatorii italieni incearca sa ia legatura cu ea, mai ales ca apare si intr-o fotografie facuta in portul Civitavecchia (situat in apropiere de Roma), punctul de unde incepuse croaziera.

Procurorii incearca sa verifice unde se afla tanara in momentul producerii impactului

Unii martori sustin ca tanara era pe punte alaturi de comandantul Francesco Schettino in momentul in care nava trecerea prin dreptul insulei Giglio; conform presei, capitanul a ales traseul cat mai aproape de insula pentru ca de acolo provenea seful ospatarilor, iar comandantul a vrut sa ii faca pe plac acestuia, potrivit MEDIAFAX.

Intr-un interviu acordat PRO TV Chisinau, tanara Domnica Cemortan a declarat ca a implinit de curand 25 de ani si fusese angajata pe vasul de croaziera, dar contractul ii expirase, astfel ca acum se afla in vacanta si isi sarbatorea aniversarea cu colegii.

Cel putin 11 persoane au murit si alte aproximativ 20 sunt considerate disparute dupa ce vasul de croaziera Costa Concordia s-a scufundat partial, vineri seara, la cateva zeci de metri de tarmul stancos al insulei italiene Giglio.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.