Echipele de salvare au reperat corpul neinsufletit al unui pasager. Au ramas 28 de persoane disparute.

Corpul neinsufletit al unui pasager al navei Costa Concordia a fost reperat in noaptea de luni spre marti in epava navei de croaziera, ridicand la sapte bilantul provizoriu al victimelor naufragiului din apropierea insulei italiene Giglio, relateaza MEDIAFAX. Corpul nu a putut fi recuperat inca.

Potrivit unui bilant precedent comunicat luni seara de comandantul general al Pazei de Coasta italiene, Marco Brusco, un total "de 29 de persoane - patru membri ai echipajului (inclusiv pianistul) si 25 de pasageri - lipsesc".

Conform lui Brusco, dintre turisti, sase italieni si zece germani nu au fost gasiti. Acestora li se adauga un cuplu de americani, Gerald si Barbara Ann Heil, si doua cupluri de francezi.

Costa Concordia, care efectua o croaziera pe Mediterana, a naufragiat vineri seara pe un banc de nisip in apropiere de Insula Giglio, la sud de Toscana, avand la bord 4.230 de persoane. La bordul navei Costa Concordia se aflau 29 de turisti romani, precum si 27 de cetateni romani, care faceau parte din personalul de bord si servicii al navei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.