O fetita in varsta de numai sapte ani este obligata sa danseze patru nopti pe saptamana intr-un club de noapte pentru a-si intretine parintii bolnavi.

Huang Doudou, o fetita de numai 7 ani din Mongolia, lucreaza patru nopti pe saptamana la clubul din orasul chinez Urumqi unde lucreaza pentru aproximativ 80 de lire pe luna, relateaza DailyMail.

Ea este nevoita sa danseze pe ritmuri la latino, machiata strident si imbracata provocator, in fata tuturor spectatorilor.

Huang Doudou nu face aceste lucruri pentru ca vrea, ci pentru ca trebuie, deoarece parintii ei nu pot munci. Mama ei nu isi poate gasi un loc de munca deoarece s-a accidentat la picior, iar tatal sufera de gastrita cronica.

Mama ei o insoteste in serile in care trebuie sa danseze la club. Fetita efectueaza trei numere de dans si apoi se intoarce acasa si se apuca sa-si faca lectiile pentru scoala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.