Noi acuzatii de hartuire si agresiune sexuala la adresa lui Dominique Strauss-Kahn au fost scoase la iveala, din partea unor oficiali ai Fondului Monetar International, care pun si mai multa presiune pe umerii fostului sef FMI. Intre timp, avocatul lui Dominique Strauss-Kahn, Benjamin Brafman, a declarat ca fostul director al Fondului Mondial International va fi achitat de acuzatiile de natura sexuala care au socat lumea economica

Dominique Strauss-Kahn, fostul sef al FMI, este vizat de noi acuzatii, printre care ca ar fi exercitat presiuni asupra unei angajate de origine asiatica sa intretina relatii sexuale cu el, a declarat un oficial din Fondul Monetar International, citat sub acoperirea anonimatului de Sunday Telegraph.

Femeia, casatorita, i-a marturisit in cele din urma ce s-a intamplat sotului ei, care a sesizat un oficial din FMI. Victima a refuzat, insa, sa depuna plangere, pentru ca se temea ca isi va pierde locul de munca. Ea a parasit FMI atunci cand i-a expirat contractul, scrie Realiteatea.net, citand NewsIn.

  • Avocatul apararii: Dominique Strauss-Kahn va fi achitat

"Va pleda nevinovat, iar la sfarsit va fi achitat", a declarat avocatul, in primul sau interviu de cand Strauss-Kahn a fost arestat, saptamana trecuta, pentru tentativa de viol asupra unei cameriste, intr-un hotel din New York, relateaza Haaretz in editia electronica de duminica.

Avocatul a refuzat sa discute detalii ale cazului si parea iritat de materialele din presa franceza, potrivit carora fostul director al FMI este obsedat de sex. Dar si-a exprimat satisfactia ca a putut sa spuna parerea sa Departamentului de Politie din New York (NYPD), notand ca autoritatile se afla sub o puternica presiune, pentru a actiona agresiv, atunci cand se confrunta cu suspecti celebri, relateaza MEDIAFAX.

Daca Strauss-Kahn nu ar fi fost celebru si nu ar fi fost strain, tribunalul nu ar fi cerut o cautiune de sase milioane de dolari, a mai apreciat Brafman.

Citeste si: Strauss-Kahn, noua atractie turistica a orasului New York


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.