Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat ca intentioneaza sa traiasca pana la 120 de ani, spunand in gluma ca are si "o mica latura homosexuala".

Berlusconi, in varsta de 74 de ani, parea intr-o forma foarte buna in fata a sute de simpatizanti ai formatiunii sale, Poporul Libertatii, reuniti la Roma.

"Chiar daca vreau sa traiesc pana la 120 de ani, sunt si muritor in acelasi timp", a spus Berlusconi, afirmand ca este persecutat de justitie pentru a fi inlaturat. "Sunt muritor pentru ca am fost vizat de cele mai multe procese din istoria omenirii", a explicat premierul Italiei, potrivit MEDIAFAX.

In momentul de fata, Berlusconi este vizat de trei procese, in cazul Mills, pentru coruperea martorilor, in cazul Mediaset, pentru frauda fiscala, si in scandalul "Rubygate", fiind acuzat de relatii cu o prostituata minora si trafic de influenta.

"In total, 103 anchete, peste 1.000 de magistrati se ocupa de mine, 2.565 de audieri. Si mai au curajul sa afiseze pancarte pe care scrie «Silvio, lasa-te judecat»", a continuat seful Guvernului italian.

Berlusconi s-a comparat cu fostul premier socialist Bettino Craxi, afirmand ca acela era acuzat "de toate relele, ca acumulase averi, de o justitie influentata de idei de stanga".

"Sunt 17 ani de cand magistratii incearca sa ma elimine, dar sunt inca aici si nu am fost condamnat niciodata", a spus Berlusconi, denuntand o justitie "subversiva" care incearca sa le impuna cetatenilor un alt guvern decat cel pe care l-au ales.

Spre finalul discursului, un activist a strigat: "Esti frumos!", iar Berlusconi a raspuns in gluma: "In fiecare dintre noi exista o latura a homosexualitatii in proportie de 25 la suta, dar, dupa un examen mai atent, am descoperit ca a mea este lesbiana", o aluzie la admiratia sa pentru femei.

Citeste si:
Un barbat din SUA, condamnat pentru uciderea a 3 homosexuali in...
Un barbat din SUA, condamnat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.