Premierul italian a declarat ca el i-a dat bani fetei de origine marocana ca sa isi deschida o afacere si sa stea departe de prostitutie.

Premierul Italian, Silvio Berlusconi, a declarat ca el i-a dat bani lui Ruby, tanara de origine marocana care a fost prezenta la petrecerile sale cand era minora, pentru a nu a recurge la prostitutie, scrie El Mundo.

Berlusconi a fost acuzat ca a facut sex cu minora si ca ar fi platit-o pentru acest lucru.[[VIDEO]: "Rubygate", rampa de lansare pentru "fetele lui Berlusconi"?]

“As fi ajutat-o si i-as fid at posibilitatea de a-si porni o afacere cu o prietena, ceva ce ea ar fi putut duce la capat. Este vorba de o suma de 45.000 euro.”, a declarat Berlusconi.


“Dar ea spunea ca are nevoie de 60.000 euro si eu am dat ordin sa I se dea banii pentru orice ar avea nevoie, pentru a-I indruma pasii departe de prostitutie”.

Primul ministru , care a spus ca Ruby i-ar fi povestit ceva dureros care l-a emotionat, a respins acuzatiile conform carora el instiga la prostitutie minorele, iar ea mereu a negat relatiile sexuale.

Berlusconi a respins si acuzatiile de abuz de putere in cazul eliberarii lui Ruby, care fusese arestata pentru furt, spunand ca ea era nepoata presedintelui, atunci in functie, Hosni Mubarak.

Citeste si: All'italiano: Problemele lui Berlusconi cu legea, din '94 pana azi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.