Romanul Radu Zimcea a fost gasit. Acesta sustine ca nu a fost disparut niciodata, dar ca nu a intrat in contact cu prietenii lui pana acum.

Romanul a transmis un mesaj pe "Person Finder", pe pagina Google, in care isi anunta prietenii ca este in viata si ca se simte bine.

"Eu sunt Radu Zimcea. Nu am fost disparut, dar prietenii mei isi faceau griji pentru mine pentru ca nu luasem legatura cu ei in urma cutremurului", scrie Radu pe profilul sau de pe Google Person Finder.

Un amic al romanului din Christchurch a anuntat si el ca Radu Zimcea este bine si familia lui nu a patit nimic.

Un alt roman a fost dat disparut in urma cutremurului din Noua Zeelanda, aparand joi pe lista posibilelor victime a seismului. Romanul se numeste Radu Zimcea.

Romanul aparea in lista persoanelor a caror situatie nu este "specificata" in lista celor care locuiesc in orasul Christchurch, unde a avut loc cutremurul. [Fisa lui Radu Zimcea]

Google a deschis o pagina speciala numita Person Finder, in care pot si cautate numele persoanelor care lucuiesc in orasul devastat de cutremur pentru a vedea care este statutul lor si pentru ca celor apropiati lor sa le fie mai usor sa ii gaseasca.

(vom reveni cu amanunte)

Cutremurul din Noua Zeelanda s-a soldat cu cel putin 98 de victime, iar 226 de persoane sunt date disparute, conform unui nou bilant, anuntat, joi, de politia neo-zeelandeza, citata de AFP.

Un bilant anterior, anuntat joi dimineata de premierul John Kay, indica 92 de morti si 300 de disparuti.

"Pot confirma ca avem un total de 98 de victime", a declarat comandantul districtual Dave Cliff. "Avem 226 de disparuti, pentru care suntem extrem de ingrijorati" a adaugat el, tranmsite MEDIAFAX.


Cutremurul, cu magnitudinea 6,3, s-a produs marti si este considerat cel mai grav care a afectat Noua Zeelanda in ultimii 80 de ani. Epicentrul a fost localizat la 5 kilometri de orasul Christchurch (390.000 de locuitori), la o adancime de numai 4 kilometri.
Citeste si:
Atac armat la o universitate din centrul orașului Praga. 15...
Atac armat la o universitate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.