Armata egipteana si-a creat propria pagina pe Facebook pentru a comunica mai bine cu tinerii care au utilizat aceasta retea de socializare in timpul manifestatiilor soldate cu inlaturarea presedintelui Hosni Mubarak.

Consiliul suprem al fortelor armate, care a preluat conducerea in Egipt pe 11 februarie, a dedicat pagina "copiilor si tinerilor egipteni care au facilitat izbucnirea revolutiei din 25 ianuarie si martirilor", informeaza AFP.

Pagina de Facebook a armatei a fost creata de seful Consiliului, maresalul Mohamed Hussein Tantawi, care apreciaza ca "o cooperare fructuoasa in perioada urmatoare cu liderii onorabili ai Egiptului va conduce la stabilitate si securitate", relateaza MEDIAFAX.

Armata reitereaza ca nu are aspiratii politice si ca va lucra pentru o tranzitie democratica spre o putere civila.

Armata, care nu a recurs la forta in timpul protestelor, ramane foarte populara in Egipt, spre deosebire de politie, care este detestata.

Citeste si: [VIDEO] Egiptul, prima tara care a interzis internetul

Criza in Egipt: Guvernul incearca sa cenzureze protestele

Ce efecte are cenzura "media" asupra Egiptului?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.