Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat ca ii place "viata" si ii plac "femeile", subliniind ca nu datoreaza nimanui explicatii in cazul minorei de origine marocana care a declarat ca ar fi avut relatii intime cu el.

"Opozitia de stanga ma ataca in fiecare zi. Dar voi ramane mereu aici", a declarat seful Guvernului italian, potrivit editiei electronice a ziarului La Repubblica.

Intrebat daca Biroul primului-ministru a intervenit pentru eliberarea din detentie a tinerei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a raspuns: "Nu am facut niciodata astfel de interventii. Pur si simplu am semnalat ca exista o persoana care avea nevoie de asistenta. Asta este tot. A fost un simplu telefon pentru gasirea unei persoane disponibile pentru a avea grija de alta persoana de care tuturor ne-a fost mila pentru ca povestise ceva dramatic si toti am crezut."

"In casa mea vin doar persoane respectabile. Cred ca tot ce a declarat aceasta tanara ajuta la clarificarea chestiunii. Ma comport ireprosabil cu invitatii mei, imi place viata si imi plac femeile. Nimeni nu va putea vreodata sa imi schimbe stilul de viata. Repet: m-am straduit sa gasesc un sprijin pentru aceasta fata, pentru ca parea sa fie intr-o situatie dramatica. Iar bunga-bunga este o gluma veche cu care inca ma distrez", subliniaza premierul Italiei, citat de MEDIAFAX.


Silvio Berlusconi, in varsta de 74 de ani, este suspectat ca a avut relatii intime cu o minora de origine marocana, pentru eliberarea careia Biroul primului-ministru intervenise telefonic, afirmand in mod fals ca este nepoata lui Hosni Mubarak, presedintele Egiptului.

Trei apropiati ai premierului italian sunt cercetati pentru favorizarea prostitutiei, dupa ce minora de origine marocana Ruby R., in varsta de 17 ani, a declarat ca a fost invitata la petreceri desfasurate in vila lui Berlusconi din zona Arcore (in apropiere de Milano) si a avut relatii intime cu seful Guvernului italian. (Clic aici pentru a vedea pozele cu Ruby R. publicate de La Reppublica)

Cititi si: "Cavalerul italian" nu se astampara: Berlusconi, implicat intr-un scandal cu lesbiene

Citeste si:
Românii din Italia vor să fie recunoscuți oficial drept minoritate...
Românii din Italia vor să fie...

O tanara rupe tacerea: 'Berlusconi era seicul'

Inregistrarea unei conversatii a lui Berlusconi cu o prostituata de lux, publicata in presa italiana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.