In Italia, scandalul vietii amoroase a premierului Berlusconi ia pe zi ce trece, amploare din ce in ce mai mare. Patrizia D'Addario, una dintre tinerele care au dezvaluit informatii despre petrecerile 'deocheate' date de Silvio Berlusconi spune ca aparatmentul ei a fost jefuit imediat dupa ce ea i-a spus unui prieten ca a inregistrat discutiile sale cu premierul, relateaza La Repubblica.
"Un furt foarte ciudat. S-a intamplat in mai. La cateva zile dupa ce i-am marturisit unui prieten ca am inregistrarile intalnirilor mele cu presedintele Consiliului, Silvio Berlusconi”, a declarat D'Addario intr-un interviu acordat cotidianului de mare tirajn noteaza NewsIn.

Femeia a refuzat sa spuna despre ce prieten este vorba, dar a precizat ca i s-au furat calculatorul, cd-urile, lenejeria intima si hainele Versace, inclusiv o rochie pe care o purtase la o petrecere a lui Berlusconi. "M-am speriat si am inceput sa inteleg", a afirmat ea.

Berlusconi a declarat la un moment dat ca nu o cunoaste pe tanara, ceea ce ea a negat, insa. "Daca as fi vrut sa glumesc, as spune ca nu isi aduce aminte pentru ca se invarteau prea multe fete care imi semanau prin vila Grazioli si, dupa cum scriu ziarele, si prin vila Certosa. In schimb eu fata acestui barbat mi-o amintesc bine. A fost prea aproape de a mea pentru a uita detaliile", a spus ea.

D'Addario a declarat ca a fost de doua ori la vila din Roma a lui Berlusconi, Grazioli. Prima data a primit 1.000 de euro, pentru a servi cina acolo, in timp ce a doua oara, in 4 noiembrie, cand a fost ales Barack Obama la presedintia Statelor Unite, a ramas toata noaptea si nu a primit nimic. I se promisese insa ca i se va da autorizatie pentru o constructie.

D'Addario a mers pentru prima data la resedinta lui Berlusconi la jumatatea lunii octombrie 2008, impreuna cu aproximativ 20 de fete, dintre care si doua lesbiene. "M-a frapat un detaliu. In timp ce o mare parte dintre noi eram imbracate in rochii negre, scurte - a mea era Versace - si eram fardate discret, asa cum ni se ceruse, doua femei, care stateau intotdeauna una langa alta, purtau pantaloni lungi. Mi-am dat seama, dupa ce am ascultat ce spune, ca erau doua escorte lesbiene care lucrau intotdeauna impreuna", a spus ea.

Tanara nu si-a dat seama daca vreuna dintre invitate era minora, dar toate pareau italience si ii spuneau premierului "Papi".

Berlusconi a pus un film lung despre el in care erau prezentate intalnirile sale cu lideri internationali, mitinguri electorale, iar fetele strigau, din cand in cand, "Ola". Dupa film, invitatii si Berlusconi au servit cina, intr-o sala decorata cu foarte multi fluturi. "Fluturi peste tot, prinsi in centrul mesei, pe candelabre... Mi s-a aplecat de atatia fluturi. Cina a durat pana in zori. Dar nu a fost o cina gourmet. Vita uscata cu castraveti. Paste cu ciuperci. Cotlet cu cartofi. Tort cu iaurt, care mie mi-a placut cel mai mult", isi aminteste femeia.

Cina a fost intrerupta de mai multe ori, pentru ca invitatele sa cante, sa danseze sau sa glumeasca. "Berlusconi a folosit chiar o povestioara pentru a vorbi despre mine. Ma fixa cu privirea si spunea. 'Cunosc o fata care nu mai are incredere in barbati. O voi face sa aiba din nou. O voi plimba cu avionul meu personal'. Apoi am dansat cu el", a spus ea.

Berlusconi le-a oferit fetelor mai multe cadouri, pe care le-a cerut sa le poarte: "obisnuitele coliere, bratari, inele".

Intrebata cu ce impresie a ramas dupa seara aceea, D'Addario a raspuns ca a semanat cu "un harem": "Era numai el, seicul".

Femeia a spus ca s-a intors la vila Grazioli in 4 noiembrie, dar nu a dat detalii despre acea noapte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.