Patru persoane si-au pierdut viata, iar alte sase au fost ranite in capitala federala, marti seara, intr-un incident armat produs intr-unul dintre cartierele cele mai sarace din Washington, unul dintre cele mai grave de acest tip din ultimii 15 ani.

Un barbat a "deschis focul unei multumi" stranse in fata unei cladiri din cartierul situat in sud-estul capitalei, a declarat seful politiei locale, Cathy Lanier.

Tot ceea ce am vazut au fost cadavre cazand", a declarat un martor. "A fost ca in Vietnam", a adaugat el, relateaza NewsIn, citand AFP.

Conform postului de televiziune NBC, o arma de tip AK-47 a fost aruncata dintr-o masina in care se aflau mai multe persoane. Soferul a fugit dupa incidentul armat si a fost rumarit de politie.

De asemenea, trei persoane au fost arestate, potrivit Washington Post. Ziarul precizeaza ca patru politisti au fost raniti in cursa de dupa incident.

Acesta a fost unul dintre cele mai grave incidente armate din ultimii 15 anii, din capitala federala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.