"Sunt niste abuzuri strigatoare la cer in R. Moldova: presedintele Voronin, candidat la parlamentare, foloseste toate resursele de stat in campanie, iar cei din opozitie sunt agresati nu de comunisti, ci de politisti, pentru a da doar cateva exemple".
Radu Popescu si Razvan Cazacu, consultanti politici ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), vor sesiza Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) cu privire la retinerea si expulzarea lor din Republica Moldova, ei fiind acuzati de autoritatile basarabene de "semihuliganism", transmite NewsIn.

"Vom sesiza CEDO dupa ce se va solutiona recursul pe care l-am formulat impotriva sentintei date de judecatorii basarabeni. Vom cere si daune deoarece retinerea a fost abuziva. Noi stiam ca suntem urmariti. De fapt, durerea lor mare era ce facem noi cu campania electorala, cu PLDM. Sunt niste abuzuri strigatoare la cer in R. Moldova: presedintele Voronin, candidat la parlamentare, foloseste toate resursele de stat in campanie, iar cei din opozitie sunt agresati nu de comunisti, ci de politisti, pentru a da doar cateva exemple", a declarat, joi, Radu Popescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.