S-a inregistrat primul caz in care un om a murit din cauza exploziei unei baterii de telefon. Incidentul s-a produs in Coreea de Sud, o tara care este renumita pentru faptul ca locuitorii sai sunt obsedati de gadget-uri, informeaza CNN News.

Barbatul care a fost identificat numai sub numele de familie Suh, a fost gasit mort in aceasta dimineata, iar bateria de la telefonul sau era topita in buzunarul de la camasa, a informat un oficial al politiei coreene.

„Presupunem ca barbatul a murit din cauza exploziei bateriei telefonului”, a marturisit oficialul corean, care a tinut sa isi pastreze anonimatul.

Oficialul a mai afirmat ca telefonul este produs de catre firma sud-coreana LG Electronics, al cincilea producator de telefoane din lume.

Reprezentantii LG Electronics au confirmat faptul ca produsul sau ar fi putut sa explodeze, dar ca este aproape imposibil sa se produca o explozie atat de puternica care sa genereze moartea unui om.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.