O emisiune de televiziune din Slovenia, care isi propusese sa demonstreze ca top-modelele nu stralucesc la capitolul inteligenta, a fost anulata dupa ce s-a dovedit ca o fosta participanta la Miss Univers are un IQ mai mare decat un fizician, transmite site-ul Ananova. In cadrul programului care incerca sa dovedeasca faptul ca femeile frumoase au o inteligenta mai mica decat media, Iris Mulej, fosta participanta la Miss Univers, a dovedit ca are un IQ de 156.

Mulej, care si-a abandonat studiile la 16 ani pentru a-si face o cariera in modeling, a fost supusa unor teste de inteligenta de catre o echipa de specialisti angajata de televiziune. Rezultatul testelor a obligat Slovenia TV, televiziunea publica, sa anuleze emisiunea la care trebuia sa participe Mulej. "Nu puteau sa faca o emisiune in care sa-si bata joc de top-modele, cand ea s-a dovedit mai inteligenta decat toti ceilalti participanti", a declarat un purtator de cuvant al agentiei care o reprezinta pe Mulej.

"Acum incearca sa faca o alta emisiune, despre cel mai inteligent model din lume, si sa convinga Guiness sa accepte aceasta categorie". Iris Mulej este cunoscuta mai ales pentru faptul ca a recunoscut ca vrea sa faca sex cu un barbat si alte trei femei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.