O echipa de medici rusi a reusit sa duca la bun sfarsit o operatie iesita din comun: a transplantat un penis pe bratul unui pacient. in acest fel, doctorii au reusit sa tina organul in viata pentru un transplant ulterior, scrie cotidianul rus "Moscovskii Komsomolet".

Penisul pacientului era foarte mic ca urmare a unei boli din nastere. Echipa de medici l-a informat pe pacient ca in cazul sau singura solutie era extiparea penisului subdezvoltat, atasarea lui pe unul din brate, pentru a se dezvolta normal si apoi reatasarea lui. Pacientul in varsta de 30 de ani, care a fost identificat doar ca Serghei, s-a nascut cu un penis atat de mic incat multi ani dupa nastere parintii sai nu si-au putut da seama daca copilul e baiat sau fata. si pentru ca nenorocirea sa fie completa, baiatului au inceput sa-i creasca sanii.

Cu timpul, Serghei a devenit un copil foarte retras si timid. Chiar si la maturitate, penisul sau nu masura mai mult de cinci centimetri. Operatia a presupus refacerea organului, medicii folosind o bucata de piele, vase de sange si muschi de pe unul din antebratele barbatului, a scris "Moscovskii Komsomolet". Dupa un timp, o data reconstruit, penisul a fost reatasat, in cadrul unei operatii care a durat 11 ore, in locul organului subdezvoltat. "Din cate stiu eu, aceasta e prima operatie de acest tip. Sunt foarte fericit ca am putu sa o ducem la bun sfarsit in Rusia, desi stiu ca ideea nu e noua", a declarat seful echipei de chirurgi.

"Ne-am dorit foarte mult ca operatia sa reuseasca, astfel incat pacientul sa poata intretine relatii sexuale normale. Cand organul isi va reveni complet, Serghei va fi mandrul pose-sor al unui penis de 17 centimetri. Partenerele lui sexuale nu vor putea face nici o diferenta, iar pacientul nu va avea probleme nici cu urinarea", a declarat seful echipei de chirurgi citat de cotidianul rus.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.