O femeie din India in varsta de 36 de ani s-a sinucis, duminica, pentru a le putea dona corneea copiilor ei, care aproape au orbit, relateaza AFP, citata de Mediafax. S. Thamizhchelvi a fost gasita spanzurata in locuinta sa din orasul Madras, a anuntat sotul ei, P. Shankar.

"In urma cu cativa ani, ne-am inscris ca donatori de cornee la spitalul din Madras pentru ca, in caz de deces, copiii nostri sa poata beneficia de transplanturi. Dar nu mi-am imaginat niciodata ca ea ar putea recurge la acest gest", a explicat sotul.

Transplantul le va permite celor doi copii, Kumaran, 17 ani, si Mohan Kumar, in varsta de 15 ani, sa isi recapete vederea la un ochi. Medicii se indoiesc insa ca transplantul se poate face la timp, pentru ca formalitatile in cazul unei sinucideri dureaza foarte mult. Potrivit politiei, gestul mamei s-ar putea inspira din filmele de la Hollywood, in care personajele erou isi sacrifica viata pentru salvarea altora.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.