Performanta ii apartine unui guatemalez de 24 de ani

Guatemalezul Norman Perez a stabilit ieri la New York un nou record mondial la durata unei sesiuni de chat. Tanarul s-a conversat pe internet timp de 4 zile in continuu, reusind astfel sa intre in celebra Carte a Recordurilor Guinness.

"Sunt foarte fericit de performanta, ma gandeam ca n-o sa rezist mai mult de trei zile, dar pana la urma am reusit sa rezist patru" a declarat Perez la petrecerea de sarbatorire, organizata intr-un local din cartierul american Upper East Side, din Manhattan.

Perez are 24 de ani si este de profesie actor si model. Este originar din Guatemala, dar parintii sai s-au mutat in California inca de cand fiul lor era mic. Perez a venit la New York special pentru aceasta provocare, Guiness preferand aceasta locatie pentru derularea evenimentului.

Totul a inceput intr-un internet cafe din Burbank, California. Norman a fost aici remarcat de Keith Phillips, un prosper om de afaceri, care lucreaza pentru o companie producatoare a unui sistem ce faciliteaza utilizarea tastaturii. Keith Phillips a observat faptul ca tanarul petrece foarte mult timp in fata calculatorului, chatuind cu prietenii, si ca are o viteza extraordinara la scris. Din acest motiv i-a propus sa le scrie reprezentantilor Guiness pentru organizarea unei probe de testare a rezistentei in fata PC-ului pentru un timp indelungat si chiar i-a oferit lui Norman bani, dar suma a ramas confidentiala.

In timpul probei, Norman a fost supus unui program de nutritie adaptat situatiei, i s-a permis sa doarma de cateva ori timp de 15 minute pe un fotoliu special si, la fiecare 12 ore i s-a facut cate un masaj de o ora. Conform regulamentului Guiness, Norman avea dreptul la 5 minute de odihna pe ora, dar organizatorii au convenit sa adapteze putin normele in acest caz.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.