O nemtoaica din oraselul german Trossingen a facut o descoperire macabra, la putin timp dupa ce s-a mutat intr-un nou apartament.
Spre stupoarea si groaza ei, in congelatorul lasat de fostii proprietari se afla un ciine mort si, desigur, inghetat bocna. Ea a chemat imediat politia si, dupa unele cercetari de rutina, misterul a fost descifrat. Apartamentul apartinuse unui domn, vinator amator si iubitor de ciini, dupa cum a declarat el ulterior. Cu citeva luni inainte ca barbatul sa se mute, ogarul sau de vinatoare a murit din cauze naturale.

Dar, pentru ca nu a avut timp sa caute un loc adecvat unde sa-l ingroape, omul s-a gindit sa-l puna in congelator, in speranta ca va gasi cit de curind o solutie decenta pentru rezolvarea problemei. Numai ca, acest lucru nu s-a intimplat si, pentru ca a incalcat legea referitoare la indepartarea cadavrelor de animale, el risca acum sa ajunga in fata tribunalului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.